Thursday, March 28, 2013

China Glaze - Happy go Lucky

For today I have a lovely yellow creme. I bought it because I'd read that it was a two coater, and because I love yellow ;)

However I ended up needing three coats for my nails for this. Maybe I made them too thin. When I did a nail art with them I needed just two so I guess it depends on how thick the coats are.
The color looked a bit colder in the bottle than on the nails where the polish appeared warmer.

I'm really happy I bought this though, it's my first(!) CG bright yellow. :) I want to buy more of them though, I would like to find more nuances. And maybe some cremes with shimmer in like the one I saw yesterday at ClawsInColor.

16 comments:

 1. Fin gul färg, även om det inte är min favvisfärg....:-)

  ReplyDelete
 2. Jag gillar namnet på det här lacket. Det är nog ingen favorit annars för jag minns knappt när jag lackade med det senast. Fast jag har inga negativa minnen heller, jag väljer bara Pippa från Zoya när jag vill ha solgult krämlack. Ändå har jag säkert tio rätt snarlika i lådorna. Jag är sjuk. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, namnet är riktigt skojsigt! :) Man blir glad av färgen och av namnet! :) Den är inte speciell, men jag gillar den och Pippa har jag inte testat. :)

   Hahaha, inte är du sjuk nån stans! I sånna fall skulle ju jag också vara det ;) Har också en hel del gula i typ samma nyans. Och inte känner jag för att sluta handla gult heller. Däremot skulle jag vilja ha fler gula nyanser. Nu har jag solgult och pastellgult med små nyansskillnader. Kanske lite orangare gult också. Men jag skulle vilja ha fler nyanser gult.

   Delete
 3. Jag har det här med och det är ett fint gult lack, men jag köpte det mest för namnet om jag ska vara ärlig... ;) Älskar filmen med samma namn!! Det är en helt underbar brittisk film!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, nu är jag lite tappad, visste inte ens att det fanns en film med det namnet. ;) Å andra sidan brukar jag alltid glömma bort titlar även om jag för den delen sett filmen. :)

   Delete
 4. Det ser riktigt fint ut. Jag är inget jättefan av gula lack men till påsk är det ju kul iaf:) Eller ja, till våren överhuvudtaget...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Åh jag älskar gult jämt, till alla säsonger och denna gul var riktigt trevlig. Jag borde dock göra någon jämförelse mellan mina gula och se om det är någon skillnad mellan dem. ;)

   Delete
 5. Jag har en svag punkt för gula nagellack just nu :D Beställde hem "The It Color" från OPI för någon dag sedan och jag ÄLSKAR DET!!! :D
  Jättefint lack.. du har så coola naglar :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag är också väldigt svag för gula, fast typ jämt. Kanske lite extra nu då jag sett så många visa fina gula nyanser av lack kring påsk. Har inte kikat in "the it color" så kanske ska göra det då.. ;) Och tack! :D

   Delete
 6. Detta är ett fint gult, jag gillar främst gula som är såhär krämiga och pastelliga.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jag håller med. Jag är också löjligt förtjust i just creme-varianterna, både pastell och solgult som den här. Har ingen med shimmer i alls faktiskt. Men såg faktiskt en som var creme med shimmer i som jag funderat på att köpa. :D Man kan ju inte ha för många gula lack.. ;)

   Delete
 7. Aw, this is really stunning yellow! Looks so lovely! I wish it was already warm outside, this colour brings good mood to me^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, it's a truly awesome shade! :) I also wish it was warmer outside, and summer! Here it's snow and bearly going towards spring.. :/ But at least the polish make me happy too, that's always something! :)

   Delete

I love when you comment my posts even if it's just a simple hello. To simplify I will answer the comments in the post you wrote them in. I'll answer all comments so please check back if you want. :) Have a nice day!
Spam will be deleted.