Monday, February 11, 2013

Blue nails with burgundy dots and yellow glitter

Hi!
For this Monday I have a blue nail art. It's archive as you can't see of the length of my nails, or at least the lack of length. ;)

Well, there's not so much to say about this more than I used a dotting tool for the dots and Sure Promise fine liner brush for the thin gold glitter tip.
This is not my favorite nail art but I can't only show my favorites, right?! :)

Polishes used:
China Glaze - Blue Paradise
Paris Memories (burgundy color)
Sure Promise (gold glitter)

10 comments:

 1. I think it's kind of cool! :)
  And the blue base colour is beautiful!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank's! Yes, I agree that the blue is awesome! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Tack! Vad kul att du gillade den. Jag själv är inte supernöjd med den men är ju ändå kul att visa för alla har ju inte samma smak och tycke som jag! :)

   Delete
 3. Så kul med arkivinlägg ibland hos andra. Hihi, känner ju nästan inte igen dig utan "rätt" längd och form. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kul att du gillar. JAG känner inte ens igen mig själv! Tycker mina fingrar ser tjockare ut med kortare naglar. Spec. nu när jag är van med "rätta formen och längden" :D

   Delete
 4. Snyggt, jag gillar bågen som du har gjort med prickarna! Guldkanten på tippen var fin också, precis lagom bred för nagellängden, själv råkar jag alltid överdriva kanten för att att jag tror att jag får längre naglar av det, men det ser bara onaturligt ut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag kan tycka att det är både och det där med att göra tippen en viss tjocklek. Beror lite på hur hög ens naturliga vita linje är. Jag brukar som grundregel göra den lite ovanför om nageln under är naken för annars ser man kanten och det tycker jag kan se ganska fult ut. Oftast brukar jag nog ta i och övrdriva rätt rejält med tippen dock eftersom jag också tycker det ser ut som längre naglar då. Liite onaturligt det kanske blir om man har vita tippar och överdriver rejält men jag tycker inte det gör något om naglarna är färgade i lack, funky french etc, då är ju nageln redan "onaturlig" från början. ;)

   Delete

I love when you comment my posts even if it's just a simple hello. To simplify I will answer the comments in the post you wrote them in. I'll answer all comments so please check back if you want. :) Have a nice day!
Spam will be deleted.