Monday, March 3, 2014

String glitter gradient on a yellow base

Today the theme is yellow and I have string glitter gradient on a yellow base to show you. The string glitter is my first try with the Linda Johansen brand and the string glitter is called Rumba. Rumba have short string glitter in light gold and orange/copper and I thought it looked cool combined with the yellow. I can't decide if I like this or not. What do you think?
Polishes used:
Linda Johansen - Rumba
Adena - No.51

16 comments:

 1. Färgskiftningen är underbar! Synd att man ser gula lack så sällan, det är supersnyggt. Nu blev jag själv sugen på att bära gult eller guld.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, jag håller med, gult är himla snyggt och jag bär det för sällan.. :/

   Delete
 2. Åh, jag som har gult på naglarna just nu. Är det nån länk eller inlinkz jag ska lägga till för att vara med i utmaningen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, förlåt för universums långsammaste svar ever :(

   Sidan man lägger till sin länk och bild är på http://31dnc.livejournal.com/

   Man kommenterar under "rätt färg". För att lägga in en bild på sitt inlägg så går man först till sitt blogginlägg som om man skulle redigera något, därefter sätter man på HTML-mode och kopierar htmlkoden för sin bild. Den koden klistrar man in i kommentaren. Sen kan man valfritt skriva in lite info, vilket lack det är mm.

   Delete
 3. Det finns stringglitter som är riktigt snyggt (såg ett igår kväll), men njäeee... fastnar inte för det här och jag vet inte riktigt om det är för att de är för smala och små eller om det är färgerna eller kanske alltihopa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mja man kan ju inte gilla allt. Är rätt så många som har svårt för strängglitter :D

   Delete
 4. Ser jätte snyggt ut! Själv kan jag inte ha gult alls, tycker det ser jätte konstigt ut på mina egna naglar

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Va lustigt, men de flesta har ju färger de inte "kan" ha. Fast egentligen tror jag att det bara är inbillning ;) Tror tex inte att jag skulle tycka att du såg konstig ut med gult, utan är nog bara du som tycker så. :)

   Delete

I love when you comment my posts even if it's just a simple hello. To simplify I will answer the comments in the post you wrote them in. I'll answer all comments so please check back if you want. :) Have a nice day!
Spam will be deleted.